Rock Zottegem als VIP?

Wil je samen met vrienden, medewerkers en/of klanten net dat tikkeltje meer?
Dan is het VIP-arrangement van Rock Zottegem ongetwijfeld iets voor jou!

VIP-arrangement 7 of 8 juli

Rock Zottegem als VIP? Dat is culinair in de watten gelegd worden op de noten van uw favoriete bands! Dat is uit de bol gaan tijdens de ijzersterke optredens van BAZART, BRYAN FERRY, ANOUK, GOLDEN EARRING, GOOSE of MILOW en je daarna laten verleiden door allerlei lekkers in ons exclusief VIP-restaurant. Kortom, een Rock Zottegem als VIP, dat is genieten in het kwadraat!

Op vrijdag 7 of zaterdag 8 juli kan je gedurende het festival genieten van onze sfeervolle VIP-lounge op de festivalweide. Vanaf 19u kan je terecht in ons exclusief VIP-restaurant waar onze enthousiaste medewerkers u met plezier een welkomstglaasje aanbieden en waar onze chef-kok Xavier u culinair verrast met een uitgebreide keuze aan verse, home-made specialiteiten. Overheerlijk en à volonté! Met een beetje geluk loopt u er uw favoriete band tegen het lijf! Bovendien kan u uw wagen kwijt op de VIP-parking vlakbij het festivalterrein!

Opgelet: er zijn geen VIP combitickets beschikbaar, enkel apart te verkrijgen.

Prijs per VIP-pakket: € 145 pp / dag (excl. btw)

“Deluxe on SUNDAY” 9 juli

Rock Zottegem DeLuxe on SUNDAY? Dat is culinair in de watten gelegd worden op de noten van uw favoriete bands! Dat is uit de bol gaan tijdens de ijzersterke optredens van MARCO BORSATO en STAN VAN SAMANG.

Op zondag 9 juli kan je gedurende het festival genieten van onze sfeervolle DeLuxe-lounge op de festivalweide. We bieden je ook een welkomstglaasje aan en onze Crazy Cook verrast u met een buffet met home-made specialiteiten. Overheerlijk en à volonté!

Prijs DeLuxe on SUNDAY pakket: € 80 pp (inc. btw)

Het VIP pakket

Toegang to Rock Zottegem op vrijdag of zaterdag
Gratis drankbonnetjes en toegang tot de VIP-ruimtes op het festivalterrein
Een uitgebreid walking-dinner in het VIP-restaurant
Één parkeerkaart voor de VIP-parking per 2 VIP-tickets