Equal Idiots

Zaterdag 8 juli @ Crazy Main Stage

Equal Idiots! Talent van eigen bodem! Ze stonden in de finale van Humo’s Rock Rally én zijn de winnaars van De Nieuwe Lichting 2016 van Studio Brussel. Het jaar kon slechter beginnen voor dit prettig gestoorde duo! Ondanks alle persaandacht die ze hierdoor plots krijgen, blijven deze twee jonge snaken alles vrolijk relativeren en nemen ze het hele mediacircus hier rond niet al te serieus. Een verademing in de dikwijls veel te ernstige muziekwereld!

Met enkel gitaar, drum en zang brengen deze prille twintigers een aanstekelijke mix van punk en garagerock. Eerste single “Salmon Pink” wordt al direct vlotjes opgepikt door de radio. Op uitnodiging van Studio Brussel mochten ze ook – niet gehinderd door een fatsoenlijke kennis van de Franse taal – hun Plastic Bertrand-cover van “Ça Plane Pour Moi” live komen spelen.

Een hoge dosis zelfrelativering, aangelengd met gezonde ambitie en een chronische vorm van ‘speeldrang’ zorgen ervoor dat Equal Idiots onmisbaar zijn op ROCK ZOTTEGEM 2017! Be there!

Equal Idiots - Put My Head In The Ground

Equal Idiots - Salmon Pink (Live)